Madrid

Cercador

Què fer

Per viatjar cap a o des de Madrid, tria viatjar amb ALSA amb autobús, gaudint d'un viatge ràpid, còmode i agradable. Només amb ALSA pots viatjar cap a Madrid o des de Madrid amb autobús amb el millor preu garantit. A més, si compres en www.alsa.es amb antelació podràs aprofitar les nostres ofertes de preus més barats.

Visitant la ciutat, podràs conèixer les seves zones més il·lustres: el barri de Salamanca acull el Parc de l'Bon Retiro, de visita obligada, i també importants carrers comercials com Serrano, el Passeig de la Castellana i monuments com la Cibeles i la Puerta de Alcalá.

Al Madrid més castís, el dels Àustries, podràs trobar el Palau Reial, la Plaça Major, la d'Orient i la Porta de Sol. Concentrant un gran patrimoni històric en els seus carrers, també veuràs el Teatre Reial, la Catedral de l'Almudena i la Reial Acadèmia de Belles Arts.

La Latina i Lavapiés són zones molt conegudes per la seva àmplia oferta de bars típics, on degustar l'excel·lent gastronomia de Madrid i prendre uns aperitius. Malasaña i Chueca són els barris d'oci nocturn per excel·lència.

Estacions

Estacions

Madrid

Els autobusos surten de Madrid o arriben a la capital des del Bescanviador Avinguda d'Amèrica, des de l'Estació Sud, des del Bescanviador Moncloa o des de l'Aeroport Madrid - Barajas T4. En certs trajectes, també surten de o arriben a l'Intercanviador Plaça El·líptica o a l'Intercanviador Plaça de Castella. Consultar al nostre cercador les parades de sortides i arribades exactes.

Totes les estacions estan comunicades amb la xarxa de transport públic, metro i autobusos i disposen de pàrquing públic.

Estación Sur

Localización: Calle Méndez Álvaro 84, 28045, Madrid.

Conexiones con transporte público:

Intercambiador Moncloa

Localización: Calle Princesa, 89, 28008, Madrid.

Conexiones con transporte público:

  • Metro: líneas 3 y 6.
  • Autobús urbano: líneas 1, 16, 44, 46, 61, 82, 83, 132, 133, 160, 161, 162, , líneas A y G (conexión con Universidad Complutense), C1, C2, N21 (nocturno).
  • Autobús interurbano: consulta aquí.

Aeropuerto Barajas T4

Localización:  Avda. de la Hispanidad 2, 28042, Madrid.

Conexiones con transporte público:

  • Metro: línea 8.
  • Autobús urbano: líneas 200 y 203.
  • Autobús interurbano: líneas 827 y 828.
  • Cercanías: C1 y C10.

Rutes