Montpellier - Barcelona

Cercador

Què fer

Per viatjar de Montpellier a Barcelona, amb Alsa t'ho posem fàcil. A la nostra flota d'autobusos podràs viatjar més barat. Aprofita els preus barats de viatges Montpellier-Barcelona i consulta els millors preus amb la garantia del web oficial d'Alsa.

Montpellier

L'experiència comença a l'Estació de Montpellier. Amb Alsa faràs escala a Beziers, Narbonne, Perpinyà, Girona i finalment Barcelona Nord. Aquest trajecte dura tan sols quatre hores i mitja. Un altre recorregut que dura sis hores i mitja surt de Avignony farà parada a Perpinyà, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Barcelona Nord, i finalment Barcelona Sants.

Abans de marxar d'aquest lloc ple d'encant i començar a viatjar amb Alsa has de conèixer els llocs d'interès que alberga la ciutat. Situada al sud de França, conserva una gran quantitat de vestigis que omplen d'història seus carrers. Es tracta d'un lloc concorregut amb gran presència de gent jove universitària que omple els carrers de Montpellier de totes les cultures i edats. Llocs de visita obligada són ara la Place de la Comédie, caminant pel casc antic vas a descobrir palauets i racons medievals dignes d'admirar.

Barcelona

La ciutat acull un dels ports amb més pes de la Mediterrània. Barcelona conserva una gran riquesa arquitectònica on es barregen en perfecta harmonia el clàssic amb el modern. A l'passejar per la Rambla es pot apreciar l'aire cosmopolita que omple de vida i art als carrers de Barcelona. El Barri Gòtic és un dels llocs imprescindibles que no pots oblidar visitar. Gaudí ha deixat el seu característic toc modernista que vas a apreciar fàcilment al Parc Güell ia la Sagrada Família.

Informació de el viatge de Montpellier a Barcelona

En ALSA ens agrada estar a prop dels nostres clients resolent tots els dubtes perquè viatgin còmodament. T'agradaria saber més sobre els viatges en autobús entre Montpellier a Barcelona? Et anem a mostrar la respostes a les preguntes més habituals dels nostres passatgers perquè t'ajudin en els teus viatges.

Quant dura el viatge amb autobús de Montpellier a Barcelona?

La durada aproximada de el viatge entre les dues ciutats varia entre les 4 hores 30 minuts i les 5 hores 10 minuts depenent de l'itinerari seleccionat.

Quant costa el bitllet d'autobús de Montpellier a Barcelona?

Pots trobar bitllets a un preu excepcional si reserves amb l'antelació. El preu dels bitllets s'incrementa a mesura que s'aproxima la data de el viatge. Podeu estalviar en bitllets d’autobús si utilitzeu el Passatge de Viatgers Freqüents que ALSA us ofereix.

¿Els autobusos van directament o cal fer algun transbord entre Montpellier i Barcelona?

Tots els autobusos fan l'itinerari directament sense transbordaments.

¿Els autobusos fan alguna parada a l'itinerari Montpellier i Barcelona?

Sí, els autobusos fan una parada a la meitat de l'recorregut perquè els nostres passatgers puguin prendre un snack abans de continuar el viatge.

A quina hora surten el primer i últim autobús de Montpellier a Barcelona?

El primer autobús surt a les 01:00 hores. Aquest autobús opera durant la nit arribant a la destinació a primera hora del matí. 

L'últim autobús de Montpellier a Barcelona surt a les 13:30 hores. Disposes de fins a 3 freqüències diàries d'autobusos que cobreixen l'itinerari entre les dues ciutats.

Quina és la distància en autobús de Montpellier a Barcelona?

Els autobusos que realitzen aquest itinerari cobreixen una distància d'aproximadament 345 km.

D'on surten els autobusos de Montpellier a Barcelona?

Els autobusos per realitzar aquest itinerari surten de l'Estació de Montpellier a la Rue Georges Méliès i arriben a l'Estació d'Autobusos Barcelona Nord del carrer Ali Bei.

Necessites informació addicional?

Si estàs buscant bitllets d'autobús de tornada o com estalviar diners en bitllets d'autobús, consulta al nostre cercador l'itinerari de Montpellier a Barcelona i els beneficis que ofereix ALSA a passatgers freqüents.