Montpellier - Madrid

Cercador

Què fer

Per viatjar de Montpeller a Madrid, amb Alsa us ho posem fàcil. Als nostres autocars es pot viatjar barat. Aprofiteu els preus econòmics de viatge Montpeller-Madrid i consulteu els millors preus amb la garantia del lloc web oficial d’Alsa.

Montpeller

Si ja teniu el bitllet d’Alsa per a aquest viatge, aprofiteu per gaudir de tot el que la ciutat us ofereix. Montpeller es troba al sud de França. Una ciutat preciosa amb edificis i carrers preciosos on perdre’s.

De visita obligada són el famós museu Fabre, la catedral de Sant Pere, que data del segle XIV i que té com a característica principal el curiós disseny de la seva porta, el jardí botànic construït el 1593 i amb una gran varietat d’espècies florals, el castell de Faugergues o la plaça de la Comèdia, on es troba el teatre Opera i un dels punts importants de la vida nocturna de Montpeller.

L’existència de la Universitat de Montpeller, una de les més antigues de la República Francesa, fa que hi hagi un elevat grau de població jove, cosa que representa una gran oferta nocturna. Una altra àrea destacada en aquest sentit és la zona de Rio. El menjar de Montpeller destaca per la barreja de cuina tradicional francesa amb plats i productes àrabs, principalment a causa de la immigració rebuda.

Madrid

Madrid, una ciutat que no necessita presentació, ja que la capital del país cada any es concentra els esdeveniments, fires, congressos, concerts, teatres, estrenes i un ampli patrimoni històric més destacats.

Un lloc ideal on trobareu en tot moment la millor opció cultural i d’oci per passar una estada inoblidable. Viatjar amb autobús amb Alsa ara és més fàcil d’accedir.

Els millors restaurants i bars ofereixen els seus plats típics. Carrers comercials, com Preciados, que comença a la Puerta del Sol, on es pot observar el gran ambient que es mou per Madrid. Podeu fer un agradable passeig pel colorit parc del Retiro i gaudir d’edificis clàssics com la catedral de l’Almudena i d’altres moderns com les torres KIO. Un lloc imprescindible per visitar on gaudir de dies plens d’esdeveniments i activitats interessants de tota mena.

Ara amb Alsa, teniu Madrid a un pas i, a més, amb el Madrid City Tour coneixereu la ciutat en profunditat.