Montpellier - Girona

Cercador

Què fer

Per viatjar de Montpeller a Girona, amb ALSA t'ho posem fàcil. A la nostra flota d'autobusos podràs viatjar a el millor preu. Aprofita l'exclusives ofertes per bitllets d'autobús i reserva als preus més barats teus viatges Montpeller-Girona amb la garantia del web oficial d'ALSA.

L'experiència comença a l'Estació de Montpeller. Amb ALSA faràs escala a Beziers, Narbonne, Perpinyà i finalment Girona.

Montpeller

Abans de marxar d'aquest lloc ple d'encant i començar a viatjar amb ALSA has de conèixer els llocs d'interès que alberga la ciutat. Situada al sud de França, conserva una gran quantitat de vestigis que omplen d'història seus carrers. Es tracta d'un lloc concorregut amb gran presència de gent jove universitària que omple els carrers de Montpeller de totes les cultures i edats. Llocs de visita obligada són ara la Place de la Comédie, caminant pel casc antic vas a descobrir palauets i racons medievals dignes d'admirar.

Girona

Amb ALSA has arribat a l'Estació d'Autobusos de Girona després d'haver gaudit d'un agradable recorregut amb ALSA. Girona posa a la teva disposició tot l'art, cultura, història i oci que puguis imaginar. Un complet passeig per la ciutat no el deixarà indiferent a l'contemplar una ciutat encantadora on trobar nombrosos llocs que visitar i amb un dels cascs històrics més ben conservats amb monuments únics, que es troben envoltats per les antigues muralles dels segles IX i de la baixa edat mitjana. La Catedral de Santa Maria i l'antic barri jueu en una cruïlla de carrerons conformen un dels conjunts medievals més bells que ens condueixen a les torres Julia, Cornelia i als banys àrabs a la fi de l'Passeig Arqueològic.

Informació de el viatge de Montpellier a Girona

En ALSA ens agrada estar a prop dels nostres clients resolent tots els dubtes perquè viatgin còmodament. T'agradaria saber més sobre els viatges en autobús entre Girona i Montpellier? Et anem a mostrar la respostes a les preguntes més habituals dels nostres passatgers perquè t'ajudin en els teus viatges.

Quant dura el viatge amb autobús de Montpellier a Girona?

La durada aproximada de el viatge entre les dues ciutats varia entre les 2 hores 45 minuts i les 3 hores 00 minuts depenent de l'itinerari seleccionat.

Quant costa el bitllet d'autobús de Montpellier a Girona?

Pots trobar bitllets a un preu excepcional si reserves amb l'antelació. El preu dels bitllets s'incrementa a mesura que s'aproxima la data de el viatge. Podeu estalviar en bitllets d’autobús si utilitzeu el Passatge de Viatgers Freqüents que ALSA us ofereix.

¿Els autobusos van directament o cal fer algun transbord entre Montpellier i Girona?

Tots els autobusos fan l'itinerari directament sense transbordaments.

¿Els autobusos fan alguna parada a l'itinerari Montpellier i Girona?

Sí, els autobusos fan una parada a la meitat de l'recorregut perquè els nostres passatgers puguin prendre un snack abans de continuar el viatge.

A quina hora surten el primer i últim autobús de Montpellier a Girona?

El primer autobús surt a les 01:00 hores. Aquest autobús opera durant la nit arribant a la destinació a primera hora del matí. 

Disposes de fins a 1 freqüèncie diària d'autobusos que cobreixen l'itinerari entre les dues ciutats.

Quina és la distància en autobús de Montpellier a Girona?

Els autobusos que realitzen aquest itinerari cobreixen una distància d'aproximadament 248,3 km.

D'on surten els autobusos de Montpellier a Girona?

Els autobusos per realitzar aquest itinerari surten de l'Estació de Montpeller a la Rue Georges Méliès i arriben a l'Estació d'Autobusos de Girona de la Plaça d'Espanya.

Necessites informació addicional?

Si estàs buscant bitllets d'autobús de tornada o com estalviar diners en bitllets d'autobús, consulta al nostre cercador l'itinerari de Montpellier a Girona i els beneficis que ofereix ALSA a passatgers freqüents.