Figueres - Montpellier

Cercador

Què fer

Per viatjar de Figueres / Figueres a Monpellier a Alsa t'ho posem fàcil. Viatja còmodament a la nostra flota d'autobusos d'última generació a el millor preu. Aprofita les ofertes de bitllets d'autobús en els viatges de Figueres / Figueres a Montpeller i consulta els preus més barats amb la garantia del web oficial d'Alsa.

Figueres / Figueres

El teu viatge comença a Figueres / Figueres, des d'on podràs realitzar una amb ruta breu travessant tan sols la localitat de Perpinyà. També podràs optar pel recorregut més llarg, amb la qual a més per Narbonne. Amb qualsevol itinerari de viatge, tindràs un còmode i agradable recorregut que finalment arribarà a Montpeller.

Montpeller

Viatja amb Alsa a Montpeller, una destinació excepcional, on trobaràs carrers plens de moviment, una rica oferta cultural i multitud de terrasses, bars, restaurants i botigues. Passant per l'Arc de Triomf de Montpeller estaràs accedint al seu preciós casc antic. Passejant pels seus casc històric, observaràs precioses façanes, antics palaus, carrerons medievals i boniques places. A Montpeller no t'has de perdre la plaça de la Comédie, l'Arc de l'Triomf, el Teatre de la Comédie, la Catedral de St Pierre o el Museu Fabre entre molts altres llocs. També, has de passejar pel barri modern d'Antígona i visitar el Mikvé un tresor d'origen jueu. Podràs fer una visita a l'complet Zoològic que alberga un enorme hivernacle amazònic. Amb el recorregut museogràfic d'història i patrimoni podràs visitar l'Àgora Cité Internacionale de la Danse, l'Arena i el Museu d'Arts Decoratives. El bon ambient i l'àmplia oferta cultural de música, festivals de cinema, exposicions i teatre fan de Montpeller una ciutat més que atractiva i molt versàtil. Els amants de la gastronomia visitar Montpeller podran gaudir de l'exquisida cuina francesa en qualsevol dels molts restaurants que trobessin, tant al nucli antic com fora d'ell, no te n'has d'anar sense haver provat el Cassoulet elaborat amb fesols de lingot i confit d' ànec, el randade de Nimes que es fa amb bacallà. L'aligot que és un plat típic fet amb puré de patates i un formatge elaborat a la zona, el tomme, brindarás amb qualsevol dels meravellosos vins de la regió, que a causa de el clima mediterrani és un lloc perfecte per al cultiu de la vinya.

Informació de el viatge de Figueres a Montpellier

En ALSA ens agrada estar a prop dels nostres clients resolent tots els dubtes perquè viatgin còmodament. T'agradaria saber més sobre els viatges en autobús entre Figueres i Montpellier? Et anem a mostrar la respostes a les preguntes més habituals dels nostres passatgers perquè t'ajudin en els teus viatges.

Quant dura el viatge amb autobús de Figueres a Montpellier?

La durada aproximada de el viatge entre les dues ciutats varia entre les 2 hores 30 minuts i les 2 hores 45 minuts depenent de l'itinerari seleccionat.

Quant costa el bitllet d'autobús de Figueres a Montpellier?

Pots trobar bitllets a un preu excepcional si reserves amb l'antelació. El preu dels bitllets s'incrementa a mesura que s'aproxima la data de el viatge.Podeu estalviar en bitllets d’autobús si utilitzeu el Passatge de Viatgers Freqüents que ALSA us ofereix.

¿Els autobusos van directament o cal fer algun transbord entre Figueres i Montpellier?

Tots els autobusos fan l'itinerari directament sense transbordaments.

¿Els autobusos fan alguna parada a l'itinerari Figueres i Montpellier?

Sí, els autobusos fan una parada a la meitat de l'recorregut perquè els nostres passatgers puguin prendre un snack abans de continuar el viatge.

A quina hora surten el primer i últim autobús de Figueres a Montpellier?

El primer autobús surt a les 10:30 hores.

Disposes de fins a 1 freqüèncie diària d'autobusos que cobreixen l'itinerari entre les dues ciutats.

Quina és la distància en autobús de Figueres a Montpellier?

Els autobusos que realitzen aquest itinerari cobreixen una distància d'aproximadament 210,4 km.

D'on surten els autobusos de Figueres a Montpellier?

Els autobusos per realitzar aquest itinerari surten de l'Estació d'Autobusos Figueres de Carrer Joan Reglà, 1 i arriben a l'estació de Montpellier a la Rue Georges Méliès.

Necessites informació addicional?

Si estàs buscant bitllets d'autobús de tornada o com estalviar diners en bitllets d'autobús, consulta al nostre cercador l'itinerari de Montpellier a Figueres i els beneficis que ofereix ALSA a passatgers freqüents.