Estació de Plasencia

Cercador

Per viatjar des de o fins a l'estació d'autobusos de Plasencia, a Alsa t'ho posem fàcil, fes la teva compra anticipada de bitllets d'autobús i beneficia’t d'importants descomptes en els teus viatges en els nostres moderns autocars. Aprofita els preus barats d'aquests viatges i consulta els millors preus amb la garantia del web oficial d'Alsa www.alsa.es/ca/.

On és

Situada a carrer Tornavacas 2, Plasencia.

Connexions de transport públic

Es pot arribar fins a l'estació amb taxi i autobús urban.

Autobús: Línia 3 (color verd); L2 d connecta amb l'estació de tren Renfe.

Altres serveis

Edificio antiguo que ocupa toda la manzana con un gran parking, cuenta con numerosas dársenas exteriores al mismo nivel y con accesos adaptados para personas con discapacidad o movilidad reducida.

En la estación encontrarás consigna, amplia sala de espera, cafetería y un restaurante, aseos con fácil acceso a personas con movilidad reducida y taquillas donde adquirir los billetes de autobús de las distintas compañías que, como Alsa, ofrecen sus servicios en esta estación.

Disposa de taquilles, zona comercial, cafeteria, facturació... a més d'altres serveis, com ara zones d'espera amb connexió wifi, caixers automàtics i cabines telefòniques.