Barcelona - Montpellier

Cercador

Què fer

Per viatjar de Barcelona a Montpellier, amb Alsa t'ho posem fàcil. En els nostres autobusos podràs viatjar barat. Aprofita les ofertes de viatges Barcelona-Montpellier i consulta els preus més baixos amb la garantia del web oficial d'Alsa.

Barcelona

L'experiència comença a l'Estació de Barcelona Nord. En el trajecte de Barcelona i Montpellier amb ALSA faràs escala a Girona, Perpinyà, Narbonne, Beziers i finalment Montpellier. Aquest trajecte dura tan sols quatre hores i mitja. Un altre recorregut que dura sis hores i mitja surt de Barcelona Sants i farà parada a Barcelona Nord, Lloret de Mar, Girona, Figueres, Perpinyà i finalment, Avinyó.

Mentre comença l'experiència amb Alsa pots visitar els racons més bonics de Barcelona. Es tracta de la segona més important d'Espanya i al fet que alberga una gran riquesa arquitectònica on es fusiona el clàssic i el modern. A l'passejar per la Rambla es pot apreciar l'aire cosmopolita que omple de vida i art als carrers de Barcelona. El Barri Gòtic és un dels llocs imprescindibles que no pots oblidar visitar. Gaudí va donar un toc modernista i colorit i el pots apreciar en el Parc Güell, la Sagrada Família, encara sense acabar, és digna d'admirar.

Montpellier

Després del trajecte amb Alsa arribaràs a l'Estació d'Autobusos de Montpellier. Aquesta encantadora ciutat de sud de França alberga una gran quantitat de construccions antigues que omplen d'història seus carrers. Una gran afluència de gent jove universitària la manté viva omplint els carrers de Montpellier de gent de totes les cultures i edats. Llocs de visita obligada són ara la Place de la Comédie, caminar pel casc antic et permet descobrir palauets i racons medievals dignes d'admirar.

Informació de el viatge de Barcelona a Montpellier

En ALSA ens agrada estar a prop dels nostres clients resolent tots els dubtes perquè viatgin còmodament. T'agradaria saber més sobre els viatges en autobús entre Barcelona i Montpellier? Et anem a mostrar la respostes a les preguntes més habituals dels nostres passatgers perquè t'ajudin en els teus viatges.

Quant dura el viatge amb autobús de Barcelona a Montpellier?

La durada aproximada de el viatge entre les dues ciutats varia entre les 4 hores 30 minuts i les 5 hores 10 minuts depenent de l'itinerari seleccionat.

Quant costa el bitllet d'autobús de Barcelona a Montpellier?

Pots trobar bitllets a un preu excepcional si reserves amb l'antelació. El preu dels bitllets s'incrementa a mesura que s'aproxima la data de el viatge.Podeu estalviar en bitllets d’autobús si utilitzeu el Passatge de Viatgers Freqüents que ALSA us ofereix.

¿Els autobusos van directament o cal fer algun transbord entre Barcelona i Montpellier?

Tots els autobusos fan l'itinerari directament sense transbordaments.

¿Els autobusos fan alguna parada a l'itinerari Barcelona i Montpellier?

Sí, els autobusos fan una parada a la meitat de l'recorregut perquè els nostres passatgers puguin prendre un snack abans de continuar el viatge.

A quina hora surten el primer i últim autobús de Barcelona a Montpellier?

El primer autobús surt a les 09:00 hores. Disposes de fins a 3 freqüències diàries d'autobusos que cobreixen l'itinerari entre les dues ciutats. L'últim autobús de Barcelona a Montpellier surt a les 23:30 hores. Aquest autobús opera durant la nit arribant a la destinació a primera hora del matí.

Quina és la distància en autobús de Barcelona a Montpellier?

Els autobusos que realitzen aquest itinerari cobreixen una distància d'aproximadament 345 km.

D'on surten els autobusos de Barcelona a Montpellier?

Els autobusos per realitzar aquest itinerari surten de l'Estació d'Autobusos Barcelona Nord del carrer Ali Bei i arriben a l'estació de Montpellier a la Rue Georges Méliès.

Necessites informació addicional?

Si estàs buscant bitllets d'autobús de tornada o com estalviar diners en bitllets d'autobús, consulta al nostre cercador l'itinerari de Montpellier a Barcelona i els beneficis que ofereix ALSA a passatgers freqüents.