Madrid - Montpellier

Cercador

Què fer

Per viatjar de Madrid a Montpeller, amb Alsa t'ho posem fàcil. En els nostres autobusos podràs viatjar barat. Aprofita les ofertes de viatges Madrid-Montpeller i consulta els millors preus amb la garantia del web oficial d'Alsa.

Madrid

Madrid és una ciutat que no necessita presentació. Com a capital d'Espanya, alberga cada any els esdeveniments més importants i destacables de país; concerts, fires, teatres, musicals i una infinitat d'activitats que estan disponibles durant tot l'any, per a totes les edats i tots els gustos.

Pots passejar pels seus carrers i descobrir el ric patrimoni històric que encara es conserva. La Cibeles, la Puerta de Alcalá, la Catedral de l'Almudena i una infinitat de llocs d'interès que has de visitar durant la teva estada.

Una completa estada a la que no pot faltar assaborir un dels plats típics de la ciutat com és el bullit madrileny. Madrid es converteix en una destinació més que accessible per a tots gràcies a el servei d'ALSA, viatjar amb autobús amb totes les comoditats de forma econòmica per assolir destinacions d'interès. Entre ells, Madrid, una ciutat imprescindible que sorprèn per totes les possibilitats que ofereix.

Si vols conèixer la ciutat amb més facilitat, Alsa també t'ofereix el Madrid City Tour.

Montpeller

Montpeller és una petita i preciosa ciutat francesa situada a sud de país, compta amb una àmplia oferta a nivell arquitectònic. Pots visitar, recorrent els seus pintorescs carrers, el famós museu Fabre, la catedral de Sant Pere de segle XIV, que es caracteritza per l'estrany disseny del seu pòrtic, el jardí botànic, on podràs gaudir de la tranquil·litat d'un passeig allunyat de l'enrenou de la ciutat, la plaça de la Comèdia, on es troba el teatre de l'Òpera de segle XIX o el Castell de Faugergues.

A Montpeller es barregen una gran varietat de cultures a causa de la immigració rebuda per la qual cosa el menjar va des de la tradicional i exquisida cuina francesa a kebab i productes típics àrabs. Posseeix una de les més antigues universitats de França, la universitat de Montpeller, de manera que l'oferta lúdica és molt àmplia donada la quantitat de població jove existent.