Barcelona - Montpellier

Cercador

Què fer

Per viatjar de Barcelona a Montpellier, amb Alsa t'ho posem fàcil. En els nostres autobusos podràs viatjar barat. Aprofita les ofertes de viatges Barcelona-Montpellier i consulta els preus més baixos amb la garantia del web oficial d'Alsa.

Barcelona

L'experiència comença a l'Estació de Barcelona Nord. En el trajecte de Barcelona i Montpellier amb ALSA faràs escala a Girona, Perpinyà, Narbonne, Beziers i finalment Montpellier. Aquest trajecte dura tan sols quatre hores i mitja. Un altre recorregut que dura sis hores i mitja surt de Barcelona Sants i farà parada a Barcelona Nord, Lloret de Mar, Girona, Figueres, Perpinyà i finalment, Avinyó.

Mentre comença l'experiència amb Alsa pots visitar els racons més bonics de Barcelona. Es tracta de la segona més important d'Espanya i al fet que alberga una gran riquesa arquitectònica on es fusiona el clàssic i el modern. A l'passejar per la Rambla es pot apreciar l'aire cosmopolita que omple de vida i art als carrers de Barcelona. El Barri Gòtic és un dels llocs imprescindibles que no pots oblidar visitar. Gaudí va donar un toc modernista i colorit i el pots apreciar en el Parc Güell, la Sagrada Família, encara sense acabar, és digna d'admirar.

Montpellier

Després del trajecte amb Alsa arribaràs a l'Estació d'Autobusos de Montpellier. Aquesta encantadora ciutat de sud de França alberga una gran quantitat de construccions antigues que omplen d'història seus carrers. Una gran afluència de gent jove universitària la manté viva omplint els carrers de Montpellier de gent de totes les cultures i edats. Llocs de visita obligada són ara la Place de la Comédie, caminar pel casc antic et permet descobrir palauets i racons medievals dignes d'admirar.