Alsa s'acull a les recomanacions de les autoritats sobre la responsabilitat en els desplaçaments. Per això, els nostres serveis es presten en compliment d’uns controls estrictes destinats a garantir la seguretat tant dels viatgers com dels conductors.

Neteja i desinfecció

Hem reforçat totes les mesures de neteja i desinfecció en els autobusos. Tots els autobusos són desinfectats després de cada servei mitjançant neteja i procediment d’ozonificació del cotxe, amb màquina d'ozó.

Qualitat de l'aire interior

La qualitat de l'aire interior dels vehicles està garantida amb nous filtres de carbó bioactius i equips de purificació d'aire, que renoven l'aire permanentment, eliminant el 99% de partícules i destruint contaminants biològics com bacteris i virus.

Ús obligatori de mascaretes

S'informa els usuaris dels serveis de transport en autobús que L’ÚS DE MASCARETES QUE COBREIXIN EL NAS I LA BOCA SERÀ OBLIGATORI PER A TOTS ELS USUARIS.

En compliment de l'ORDRE TMA/384/2020, de 3 de maig, del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per la qual es dicten instruccions sobre la utilització de mascaretes en els diferents mitjans de transport i es fixen requisits per garantir una mobilitat segura de conformitat amb el pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Compra al web i a les màquines autovenda

Per la teva seguretat, els punts de venda romanen tancats. Pots comprar el bitllet al nostre web, a l’app o a les màquines autovenda.

Evita viatjar si tens símptomes

Si no et trobes en condicions de viatjar, canvia o anul·la el teu bitllet.

No imprimeixis el bitllet

Per reduir el contacte amb el conductor i per a una major protecció, el bitllet és digital, el viatger pot portar-lo en el dispositiu mòbil i identificar-se, a més, amb el DNI per accedir a l'autobús.

Conductors protegits

Tots els conductors disposen de mascareta i guants. Hem reforçat les mesures de seguretat i higiene entre els nostres conductors.

La teva seguretat és la seguretat de tots

Actua amb empatia i respecte als altres.

Recomanem no utilitzar el bany

Fes servir el bany només en cas de força major; romandrà obert, però et recomanem que l’utilitzis per estricta necessitat.

INFORMACIÓ DE PUNTS DE VENDA

En vista de les mesures sanitàries establertes per combatre el coronavirus i atesa la consideració de serveis no crítics, estem procedint al tancament progressiu dels punts de venda, Sales Premium i àrees de servei Exit.

  • Si necessites comprar un bitllet ho pots fer a les màquines d’autoservei, a www.alsa.es/ca/home i a les aplicacions mòbils.
  • Si necessites canviar o anul·lar un bitllet comprat a la taquilla amb targeta de crèdit ho pots fer a través del telèfon (+34) 902 42 22 42.
  • Si necessites canviar un bitllet comprat a la taquilla en efectiu ho pots fer a través del telèfon (+34) 902 42 22 42 o bé pots esperar fins que les taquilles tornin a estar operatives.
  • Si necessites anul·lar un bitllet comprat a la taquilla en efectiu, et preguem que esperis fins que les taquilles tornin a estar obertes.

Quant a la resta de punts de venda, ALSA seguirà actuant de conformitat amb les resolucions que vagin dictant les autoritats competents.