Des Alsa hem flexibilitzat les nostres condicions de canvis i anul·lacions, perquè sabem que ara més que mai és important que puguis canviar o anul·lar la teva bitllet si els teus plans canvien . Som més flexibles per adaptar-nos a les teves necessitats.

Tarifa Superflex

Compra ara les teves bitllets amb la tarifa Superflex amb tranquil·litat i sabent que pots canviar-lo o anul·lar-fins a 2 hores abans de la sortida del teu viatge.

  • Canvi: modificació de data, hora o seient condicionat a disponibilitat.
  • Anul·lació: fins a 2 hores abans de l'inici de el viatge. Cost segons condicions generals d'anul·lació de bitllets d'Alsa.

Flexibilització de bitllets ja emesos

A causa de les restriccions de mobilitat existents a tot el país, hem flexibilitzat tots els bitllets per viatjar al novembre, independentment de les condicions de venda i les seves restriccions. Aquests bitllets admeten canvi i anul·lació segons les condicions generals de compra .

Bons

Ampliació de bons no caducats fins data 04/11 amb 90 dies més d'ús. Si el teu bo és digital, l'ampliació es fa automàticament però, si tens un bo físic, has d'acudir a un punt de venda Alsa per actualitzar-lo.

Digitalització de bons: estem treballant activament per convertir els bons físics en bons digitals, perquè puguis utilitzar-los de forma més senzilla, àgil i evitant desplaçaments i contacte en punt de venda. Tenim molts bons digitalitzats! Busca el teu trajecte i estalvia.

Gestiona fàcilment el teu bitllet

Pot realitzar canvis i anul·lacions de la teva bitllet al mateix canal en el qual va ser adquirit , i també a través de les màquines autoservei. Gestiona el teu bitllet aquí. És fàcil i ràpid.

Si has comprat el bitllet en un punt de venda Alsa , només en el cas de no poder contactar amb els nostres punts de venda per canviar o anul·lar el bitllet, pots dirigir-te a el següent formulari. Depenent de cada cas o sota justificació expressa, revisarem i atendrem la teva petició.

Si has comprat el bitllet a través d'una agència de viatges o un web de tercers, contacta directament amb ells per gestionar el canvi.