Des Alsa hem flexibilitzat les nostres condicions de canvis i anul·lacions, perquè sabem que ara més que mai és important que puguis canviar o anul·lar la teva bitllet si els teus plans canvien . Som més flexibles per adaptar-nos a les teves necessitats.

Tarifa Superflex

Compra ara les teves bitllets amb la tarifa Superflex amb tranquil·litat i sabent que pots canviar-lo o anul·lar-fins a 2 hores abans de la sortida del teu viatge.

  • Canvi: modificació de data, hora o seient condicionat a disponibilitat.
  • Anul·lació: fins a 2 hores abans de l'inici de el viatge. Cost segons condicions generals d'anul·lació de bitllets d'Alsa.

Gestiona fàcilment el teu bitllet

Pot realitzar canvis i anul·lacions de la teva bitllet al mateix canal en el qual va ser adquirit , i també a través de les màquines autoservei. Gestiona el teu bitllet a la web. És fàcil i ràpid.

Si has comprat el bitllet en un punt de venda Alsa, pots canviar o anul·lar el bitllet als mateixos punts de venda oa les màquines autovenda de les nostres estacions.

Si has comprat el bitllet a través d'una agència de viatges o un web de tercers, contacta directament amb ells per gestionar el canvi.