Alsa Mobilitat Segura

Alsa s'acull a les recomanacions de les autoritats sobre la responsabilitat en els desplaçaments. Per això a Alsa hem reforçat els nostres protocols de seguretat i neteja enfront de la COVID-19 per oferir-te una Mobilitat Segura . Aenor

Els nostres protocols han estat certificats per AENOR amb el segell enfront de l'COVID-19 que avala l'efectivitat dels processos de protecció, neteja i desinfecció implantats.

Els nostres serveis es realitzen complint uns estrictes controls per garantir la seguretat, tant de viatgers com de conductors.

Qualitat de l'aire interiorQualitat de l'aire interior

Els autobusos i autocars d'Alsa equipen sistemes de climatització i aire condicionat d'última generació que asseguren que cada 2-3 minuts es renova completament l'aire de l'habitacle de passatgers amb aire procedent de l'exterior.

A més, per millorar encara més la qualitat de l'aire interior, hem instal·lat en gran part de la flota purificadors d'aire i filtres de carbó bioactiu que eliminen el 99% de partícules i destrueixen contaminants biològics com bacteris i virus.

Així mateix, els nostres conductors porten desactivada en tot moment la funció de recirculació de l'aire interior per forçar la seva renovació amb aire exterior.

Neteja i desinfeccióNeteja i desinfecció

Els nostres protocols davant de la COVID-19 han estat certificats per AENOR, i compleixen àmpliament els preceptes publicades pel Ministeri de Transports i el Ministeri de Sanitat en el seu protocol per al transport públic

Hem reforçat totes les mesures de desinfecció en els autobusos, seguim un estricte protocol de neteja i desinfecció que complementem amb tècniques noves com la micropulverización. D'aquesta manera, garantim una neteja i desinfecció profunda dels vehicles amb periodicitat mínima diària, prestant especial atenció als elements de major contacte com: polsadors d'accés, agafadors, passamans, reposabraços, respatller i capçal de les butaques, safates individuals, WC , etc.

Fem servir productes viricides d'alta eficàcia, autoritzats pel Ministeri de Sanitat, i aplicats per personal format per a la seva correcta utilització.

Dotació anti-COVID dels nostres vehiclesDotació anti-COVID dels nostres vehicles

Els nostres vehicles de llarg recorregut compten amb dispensadors de gel hidroalcohólico en els accessos per al seu ús per part dels viatgers. També hem retirat les catifes de pis per facilitar les tasques de neteja i desinfecció.

A més, en nombrosos serveis lliurem, de manera gratuïta, tovalloletes o kits higiènics als passatgers. Finalment, tots els nostres vehicles compten amb cartelleria i elements multimèdia amb les normes i recomanacions de viatge.

Ocupació de vehicles Ocupació de vehicles

Des Alsa complim íntegrament les normatives i recomanacions de les autoritats competents (Ministeri de Sanitat i Ministeri de Transports).

Són aquests organismes els que estableixen les directrius respecte a l'ocupació màxima dels autobusos, que poden ser diferents en funció de l'àmbit territorial i la tipologia de cada servei.

Conductors protegitsConductors protegits

Tots els conductors tenen EPI i elements d'autoprotecció acords a la seva activitat i validats per les autoritats sanitàries: màscares, dispensadors de gel hidroalcohólico, etc.

A més, gran part de la flota compta ja amb cortines o mampares per aïllar el lloc de conducció de la resta de l'passatge, durant l'embarcament i desembarcament de viatgers.

Sense serveis de càtering a bordSense serveis de càtering a bord

Per a garantir la seguretat de viatgers i treballadors, s'han suprimit temporalment els serveis amb assistent a bord i amb càtering .