Girona - Montpellier

Cercador

Què fer

Per viatjar de Girona a Montpeller, amb ALSA t'ho posem fàcil. En els nostres autobusos podràs viatjar a el millor preu. Aprofita les ofertes de viatges Girona-Montpeller i consulta els preus més baixos amb la garantia del web oficial d'ALSA.

L'experiència comença a l'Estació de Girona. En el trajecte de Girona i Montpeller amb ALSA faràs escala Perpinyà, Narbonne, Beziers i finalment Montpeller. Aquest trajecte dura tan sols quatre hores.

Girona

Mentre comença l'experiència amb ALSA pots visitar els racons més bonics de Girona, una ciutat encantadora on trobar nombrosos llocs que visitar i amb un dels cascs històrics més ben conservats amb monuments únics, que es troben envoltats per les antigues muralles dels segles IX i de la baixa edat mitjana. La Catedral de Santa Maria i l'antic barri jueu en una cruïlla de carrerons conformen un dels conjunts medievals més bells que ens condueixen a les torres Julia, Cornelia i als banys àrabs a la fi

Montpeller

Després del trajecte amb ALSA arribaràs a l'Estació d'Autobusos de Montpeller. Aquesta encantadora ciutat de sud de França alberga una gran quantitat de construccions antigues que omplen d'història seus carrers. Una gran afluència de gent jove universitària la manté viva omplint els carrers de Montpeller de gent de totes les cultures i edats. Llocs de visita obligada són ara la Place de la Comédie, caminar pel casc antic et permet descobrir palauets i racons medievals dignes d'admirar.

Informació de el viatge de Girona a Montpellier

En ALSA ens agrada estar a prop dels nostres clients resolent tots els dubtes perquè viatgin còmodament. T'agradaria saber més sobre els viatges en autobús entre Girona i Montpellier? Et anem a mostrar la respostes a les preguntes més habituals dels nostres passatgers perquè t'ajudin en els teus viatges.

Quant dura el viatge amb autobús de Girona a Montpellier?

La durada aproximada de el viatge entre les dues ciutats varia entre les 2 hores 45 minuts i les 3 hores 00 minuts depenent de l'itinerari seleccionat.

Quant costa el bitllet d'autobús de Girona a Montpellier?

Pots trobar bitllets a un preu excepcional si reserves amb l'antelació. El preu dels bitllets s'incrementa a mesura que s'aproxima la data de el viatge.Podeu estalviar en bitllets d’autobús si utilitzeu el Passatge de Viatgers Freqüents que ALSA us ofereix.

¿Els autobusos van directament o cal fer algun transbord entre Girona i Montpellier?

Tots els autobusos fan l'itinerari directament sense transbordaments.

¿Els autobusos fan alguna parada a l'itinerari Girona i Montpellier?

Sí, els autobusos fan una parada a la meitat de l'recorregut perquè els nostres passatgers puguin prendre un snack abans de continuar el viatge.

A quina hora surten el primer i últim autobús de Girona a Montpellier?

El primer autobús surt a les 9:45 hores.

Disposes de fins a 1 freqüèncie diària d'autobusos que cobreixen l'itinerari entre les dues ciutats.

Quina és la distància en autobús de Girona a Montpellier?

Els autobusos que realitzen aquest itinerari cobreixen una distància d'aproximadament 248,3 km.

D'on surten els autobusos de Girona a Montpellier?

Els autobusos per realitzar aquest itinerari surten del 'Estació d'Autobusos de Girona de la Plaça d'Espanya i arriben a l'estació de Montpellier a la Rue Georges Méliès.

Necessites informació addicional?

Si estàs buscant bitllets d'autobús de tornada o com estalviar diners en bitllets d'autobús, consulta al nostre cercador l'itinerari de Montpellier a Girona i els beneficis que ofereix ALSA a passatgers freqüents.