Bilbao - Bordeus

Cercador

Què fer

Per viatjar de Bilbao a Bordeus, tria viatjar amb Alsa amb autobús, gaudint d'un viatge ràpid, còmode i agradable. Només amb Alsa pots viatjar de Bilbao a Bordeus amb autobús amb el millor preu garantit. A més, si compres a www.alsa.es amb antelació podràs aprofitar les nostres ofertes de preus més barats.

Bilbao
Bilbao posseeix importants infraestructures conegudes mundialment i un gran moviment industrial. Una oferta cultural més que interessant t'espera als carrers. Un paratge natural extraordinari l'envolta, amb muntanyes com Artxanda, que ofereix una vista espectacular.

El nucli antic de Bilbao va ser declarat Patrimoni Històric-Artístic. La zona d'Aband i l'Eixample són els centres comercials i financers, amb algunes de les construccions més emblemàtiques.

Un dels dissenys més importants i coneguts a tot el món és el Museu Guggenheim, del famós arquitecte Frank Gehry, convertint-se en un dels museus més visitats del món en albergar obres d'artistes importants. Altres de gran interès són la Sala Rekalde o el Museu Arqueològic, Etnològic i Històric Basc.

Variats restaurants amb la millor oferta gastronòmica tant tradicional com innovadora us espera als carrers de Bilbao. No deixeu la ciutat sense degustar els típics pintxos elaborats amb els millors ingredients.

Bordeus
La setena ciutat més poblada de França, un lloc que té molt per oferir. Es formen bells paisatges que podràs apreciar des de l'autobús, plens de vinyes i colors càlids. Als seus carrers es respira un ambient tranquil però ple de vida. Trobareu llocs amb encant decorats per belles façanes amb molta història.

Una de les zones principals de Bordeus és el Port de la Lluna, no oblidis visitar-lo; va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2007. Altres punts d'interès de Bordeus són la Plaça del Parlament, el Gran Teatre de Bordeus i la Catedral Saint André entre d'altres. Passejant pels seus carrers trobaràs multitud de cafeteries on asseure't a gaudir d'un cafè o aperitiu mentre admires tota la bellesa que t'envolta. Als elegants restaurants i bars típics podràs degustar la deliciosa gastronomia de Bordeus on trobaràs plats típics francesos amb toc tradicional.

Estacións

Estacións

Bilbao

Els autobusos cap a Bordeus surten de Bilbao des de l'Estació Intermodal, situada al carrer Gurtubay, 1.

Totes les estacions estan comunicades amb la xarxa de transport públic i autobusos i disposen de pàrquing públic.

Bordeus

Els autobusos des de Bilbao arriben a la Gare routière de Saint-Jean, situada al 33 de la Rue Charles Domercq - 33800 de Bordeus, França.