La tramitació de l'anul·lació del bitllet, i el reembossament corresponent, dependrà dels terminis que marqui la teva entitat bancària. El sistema d'Alsa ordena la devolució de l'import de manera immediata, en el mateix moment que es fa l'anul·lació del bitllet.

Algunes entitats bancàries triguen uns quants dies a reflectir el moviment de devolució al compte associat a la teva targeta financera (en alguns casos fins a 20 dies). Tanmateix, si consideres que ha transcorregut un temps excessiu per obtenir la devolució o has experimentat algun tipus d'error en el moment de fer l'anul·lació del bitllet, posa't en contacte amb nosaltres a través del telèfon d'incidències (+34) 91 020 7007.

Si vas fer el pagament a través de PayPal, la devolució de l'import del bitllet és immediata al teu compte de PayPal, però trigarà més temps a veure’s reflectida en el teu compte bancari. Si consideres que el termini és massa ampli et recomanem que et posis en contacte amb PayPal o que consultis les condicions del teu compte.

Recorda que la possibilitat de reembossament dependrà de les condicions particulars del bitllet adquirit i de la política de cancel·lacions de l'empresa.

Si no trobes el que busques, contacta amb nosaltres (en espanyol)