En trajectes nacionals i regionals, el cost del bitllet de mascotes serà d'un 50% del preu d'un bitllet de viatger "Adult" amb tarifa base (entesa com el preu del trajecte seleccionat sense promocions, tarifes especials ni descomptes). Pots adquirir-lo en qualsevol canal d'Alsa de venda de bitllets. L'opció de viatjar amb mascotes no està disponible en trajectes internacionals.

Per motius de seguretat NO recomanem viatjar amb mascotes en dates i hores en què la temperatura ambient sigui superior a 25ºC.

No t’oblidis de consultar les condicions del transport de mascotes.

Per comprar el bitllet de la teva mascota:

A www.alsa.es/ca

• Selecciona el servei, i en arribar a "Personalitza el teu seient", en l’apartat "Completa el teu bitllet", selecciona l'opció "Mascotes".
  • En el resum de compra, podràs veure el preu final i l'import del bitllet de la teva mascota a "Servei addicional".

A l’app

• Selecciona el servei, introdueix les dades dels passatgers i, a "Serveis addicionals", selecciona l'opció "Mascotes".
  • En el resum de compra podràs veure l'import del bitllet de la teva mascota com a “Supl. Transport d’Animals”.

En punts de venda i venda telefònica

• Indica, durant la compra, el viatge amb la teva mascota que s'inclourà en la venda final, en cas de disponibilitat en el servei seleccionat.

Màquines autovenda

• Inicia la compra del teu bitllet i abans de triar el mètode de pagament, tria el complement "Mascota", que s'afegirà al teu bitllet.