Si ja has comprovat al nostre web que pots viatjar i fins i tot ja tens el bitllet, et recomanem que t'asseguris de complir els requisits i les recomanacions següents abans de fer el viatge:

Abans d'anar a l'estació

Comprova sempre l’estat del teu viatge. És possible que alguns serveis pateixin alteracions i fins i tot siguin suspesos a causa de l'actual situació d'excepcionalitat.

Quina documentació he de portar?

Porta sempre amb tu el justificant de treball, mèdic o qualsevol tipus de documentació que acrediti el motiu del teu viatge. Això facilitarà la tasca de les autoritats en cas de control.

Mesures de seguretat i higiene per al viatge

Si has de viatjar, procura seguir les següents recomanacions de seguretat i higiene per garantir la teva seguretat i la de tothom:

 Ús obligatori de mascareta

S'informa als usuaris dels serveis de transport amb autobús que L'ÚS DE MASCARETES QUE COBREIXIN NAS I BOCA ÉS OBLIGATORI PER A TOTS ELS USUARIS.

  Evita viatjar si tens símptomes

Si no et trobes en condicions de viatjar, canvia o anul·la el teu bitllet. Hem flexibilitzat les condicions de canvi i anul·lació perquè puguis gestionar el teu bitllet fins a 2 hores abans de la sortida del teu bus.

 Compra a web o màquines autovenda

Per la vostra seguretat i la dels nostres empleats, els punts de venda romandran tancats fins a nou avís. Pots comprar el teu bitllet a la nostra web, app oa les màquines autovenda.

  No imprimeixis el bitllet

No ho facis, per reduir el contacte amb el conductor. Pots portar-lo al teu dispositiu mòbil i identificar-te, a més, amb el DNI per accedir a l'autobús.

 Renta't les mans

Evita tocar-te cara, ulls, nas i boca. Abans i després del viatge renta't les mans amb aigua i sabó o amb gel hidroalcohòlic.

 Mínima antelació possible

Aneu a l'autobús amb la mínima antelació possible per evitar les esperes a les estacions. Acudeix sol, sense acompanyants, llevat que sigui imprescindible.

  Fila ordenada

Mantingueu una fila ordenada abans de pujar a l'autobús. A les escales de l'estació, mantingues una sola fila, sense avançar i amb una separació de dos graons.

  Distància de seguretat

Mantingues sempre la distància de seguretat amb altres viatgers fora de l'autobús.

 Tossar amb el colze

Cobreix-te la boca en tossir o esternudar amb el colze o amb un mocador d'un sol ús.

 La teva seguretat és la seguretat de tots

Actua amb empatia i respecte als altres. La teva seguretat és la seguretat de tothom.