Comarca Les Garrigues

Cercador

El Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori reforça la mobilitat en transport públic per carretera a les Garrigues amb un nou servei exprés.cat (e6) i quatre noves línies a la demanda del Clic.cat, totes elles operades per la nostra empresa, Alsa.

Nova línia exprés e6 Servei Exprés entre les Borges Blanques i Lleida

Logo de expres.catAutobús de expres.cat

Per una banda, es transforma el corredor entre les Borges Blanques, Juneda i Lleida, que fins ara era el tram final de diverses línies provinents d’arreu de la comarca, en una potent línia exprés amb més expedicions, tant els dies laborables com en caps de setmana. Mes velocitat comercial, millores en la gestió del servei, intermodalitat, i altres millores com wi-fi gratuït, premsa gratuïta, vehicles accessibles i amb la nova imatge de la xarxa exprés.

En resum, 33 expedicions en total, per la N-240 entre la capital de la comarca de les Garrigues i Lleida, fent parada a la població de Juneda i connectant tant l’estació de trens de Lleida Pirineus i per tant tots els seus serveis ferroviaris, com l’estació d’autobusos i les seves altres línies urbanes i interurbanes.

Tríptic e6 (4,7 Mb) i cartell e6 (1,6Mb)

Noves quatre línies de transport a la demanda Clic.cat que connectaran les poblacions per on passen amb la capital de la comarca i el servei exprés fins a Lleida

Logo de clic.cat

Mapa del serveis de la comarca de Les Garrigues

Es creen quatre noves línies en la modalitat de serveis a la demanda, sota la imatge del Departament de la Vicepresidència, i de Polítiques Digitals i Territori, Clic.cat.

  • TAD1: Tarrés - L’Espluga Calba - Les Borges Blanques
  • TAD2: La Pobla de Cérvoles - L’Albi - Les Borges Blanques
  • TAD3: Miralcamp – Puiggròs - Les Borges Blanques
  • TAD4: Bovera- La Granadella - Bellaguarda - Torrebesses amb enllaç a Lleida

El Clic.cat és un servei de transport públic de la Generalitat de Catalunya que té uns recorreguts i uns horaris establerts però que només es presta si abans s’ha fet una reserva per part de l’usuari. Un dels punts més interesant del Clic.cat és la digitalització, que permet i facilita la reserva del servei a través de l’app de l’operadora del bus, en aquest cas, ALSA les Garrigues per iOS i Android. Tot i que també ofereix l’opció tradicional de poder reservar via telefònica (647 32 68 16). Totes les reserves s’han de realitzar abans de les 17.00 hores del dia anterior al servei desitjat per viatjar per part de l’usuari, per poder ser ateses degudament.

Cuadríptic TAD (7,2 Mb) i cartell TAD1 (2,2 Mb), cartell TAD2 (2,2 Mb), cartell TAD3 (2,2 Mb) i cartell TAD4 (2,2 Mb)

Altres serveis que es troben afectats per aquest paquet de mesures i canvis a la comarca de les Garrigues

Línia L0606, Rocallaura a les Borges Blanques i línia L0729 Tàrrega a les Borges Blanques, aquestes dues línies abans de la remodelació tenien com a destinació final la ciutat de Lleida, ara arriben a les Borges Blanques i connecten amb els servei de bus exprés per arribar a la capital. Nous horaris i menys temps de trajecte.

Línia L0431, Les Borges Blanques a Mollerussa i línia L0578, Miralcamp, Mollerussa a Lleida, aquestes línies també s’han adaptat a les peticions rebudes per part de la comarca, i per tant ajustem els horaris a la nova demanda.

Podeu veure i descarregar els nous horaris d’aquestes quatre línies als següents documents.

Horari L0606. Rocallaura a les Borges Blanques | Horari L0729. Tàrrega a les Borges Blanques | Horari L0431. Les Borges Blanques a Mollerussa | Horari L0578. Miralcamp, Mollerussa a Lleida