Astúries - Serveis regionals

Cercador

Serveis d'Alsa a Astúries

Alsa disposa d’una àmplia xarxa de serveis regionals dins del Principat d'Astúries, que cobreixen des de l'orient i l'occident asturià, amb la possibilitat de connectar les localitats més perifèriques del Principat amb els principals nuclis urbans d'Astúries.

A més, al Triangle Central d'Astúries, on es concentra la major part de la població, Alsa ofereix una àmplia oferta de serveis que comuniquen de manera contínua Oviedo, Gijón i Avilés, tot creant un "pont terrestre" que garanteix una comunicació fàcil i còmoda entre les tres principals ciutats d'Astúries.

CENTROBUS - Oviedo, Gijón i Avilés

Centrobús és un servei especialment creat per moure's ràpidament entre els centres urbans de les ciutats d'Oviedo, Gijón i Avilés, sense haver d'anar a una Estació d'Autobusos i sense la necessitat de cercar aparcament, ja que amb la seva àmplia xarxa de parades urbanes i una extensa oferta d'horaris, de ben segur que tens una parada molt a prop del teu domicili que t'encaixa per poder-te moure de la manera més intel·ligent entre aquestes tres ciutats.

Consulta els horaris i les parades.

Plans a Astúries

Pla Especial de Transport dels Llacs de Covadonga

La millor manera de visitar el Santuari i els Llacs de Covadonga és amb autobús. Gaudeix de la meravellosa experiència de visitar un entorn tan emblemàtic sense necessitat de fer servir el teu vehicle particular. Amb serveis ininterromputs durant tot el dia en el període d’activació del servei.

Descarrega't el díptic, aquí.

Ruta del Cares

Gaudeix d´una de les rutes més impressionants d´Espanya. A l'Orient asturià, ideal per fer en família, no et deixarà pas indiferent. Aquí tens tota la informació que et cal conèixer.

I aquí trobaràs tota la informació del Servei Especial de Transport d'Arenas de Cabrales a Poncebos, Tielve i Sotres.

Funicular de Bulnes

Sabies que Alsa gestiona el transport del Funicular de Bulnes? Descobreix aquí com comprar els bitllets i conèixer un dels pobles més bonics del Nord d'Espanya.

Gijón City Tour

Descobreix Gijón de la manera més fàcil. Compra el teu bitllet i recorre els principals punts turístics de la ciutat.

Informa't en l’enllaç següent de les dates en què opera el servei.

"TransportYou" és un projecte d’i+D promogut per un consorci netament asturià compost per INFORYL (líder) empresa del Grup Alsa i ABAMobile (microPYME). El seu objectiu és proporcionar una plataforma mòbil, centrada en l'usuari, que cerca solucionar el repte tecnològic del desenvolupament d'un sistema d'informació, compra i embarcament de transport a clients, a més d'implementar d’una manera innovadora les tecnologies que permetin posar el mòbil com a focus central en el transport de viatgers.

L'Institut de Desenvolupament Econòmic del Principat d'Astúries (IDEPA) ha subvencionat parcialment el projecte TransportYou en el marc del Programa RIS3-Empresa per a l'execució de projectes d'innovació oberta a l'exercici 2017.