Alsa s'acull a les recomanacions de les autoritats sobre la responsabilitat en els desplaçaments. Per això, els nostres serveis es presten en compliment d’uns controls estrictes destinats a garantir la seguretat tant dels viatgers com dels conductors.

IMPORTANT: si viatges a Galícia, el govern regional obliga els viatgers que arribin allí al fet que facilitin les dades de la seva estada. Més informació, aquí.

  Ús obligatori de mascaretes

En compliment de l'ORDRE TMA/384/2020, de 3 de maig, del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per la qual es dicten instruccions sobre la utilització de mascaretes en els diferents mitjans de transport i es fixen requisits per garantir una mobilitat segura de conformitat amb el pla per a la transició cap a una nova normalitat.

S'informa els usuaris dels serveis de transport en autobús que L’ÚS DE MASCARETES QUE COBREIXIN EL NAS I LA BOCA SERÀ OBLIGATORI PER A TOTS ELS USUARIS.

  Consulta els horaris

Si has de viatjar t’informem que els horaris dels nostres serveis estan permanentment actualitzats al nostre web www.alsa.es/ca/home però, atès que hem d’ajustar-nos al pla de desescalada, els nostres serveis es poden veure modificats, especialment a partir del dia 25 de maig.

Si vols comprar un bitllet pots fer-ho però, en aquesta circumstància excepcional, et recomanem que confirmis la disponibilitat del servei 24 hores abans de la sortida a www.alsa.es, per si s'hagués produït algun canvi.

  Documentació

Si t’has de desplaçar és recomanable que portis un justificant de la feina, mèdic o d'un altre tipus que justifiqui que la raó del teu viatge està inclosa dins dels motius permesos. Això facilitarà la tasca de les autoritats en cas de control.

  Motius pels quals algú es pot desplaçar

Recorda que estem en una situació d'alarma i que només et pots desplaçar per alguna de les raons previstes al Reial decret 463/2020 que pots consultar a la informació del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

  Evita viatjar si tens símptomes

Si no et trobes en condicions de viatjar, canvia o anul·la el teu bitllet. Hem flexibilitzat les condicions de canvi i anul·lació perquè puguis gestionar la teva bitllet fins a 2 hores abans de la sortida del teu bus.