Alsa s'acull a les recomanacions de les autoritats sobre la responsabilitat en els desplaçaments. Per això, els nostres serveis es presten en compliment d’uns controls estrictes destinats a garantir la seguretat tant dels viatgers com dels conductors.

ESTAT DELS SERVEIS: si us plau, comproveu sempre la disponibilitat del vostre viatge al cercador de compra.

Per poder viatjar amb autobús, continua sent obligatori l'ús de mascaretes. Només estan exempts els menors de 6 anys i persones amb problemes mèdics que ho acreditin degudament. El seu incompliment pot suposar elevades multes econòmiques sens perjudici d'altres responsabilitats eventuals. Recordeu portar-la posada en tot moment.

  Ús obligatori de mascaretes

En compliment de l'ORDRE TMA/384/2020, de 3 de maig, del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, per la qual es dicten instruccions sobre la utilització de mascaretes en els diferents mitjans de transport i es fixen requisits per garantir una mobilitat segura de conformitat amb el pla per a la transició cap a una nova normalitat.

S'informa els usuaris dels serveis de transport en autobús que L’ÚS DE MASCARETES QUE COBREIXIN EL NAS I LA BOCA SERÀ OBLIGATORI PER A TOTS ELS USUARIS.

  Consulta els horaris

Si has de viatjar t’informem que els horaris dels nostres serveis estan permanentment actualitzats al nostre web www.alsa.es/ca/home però, atès que hem d’ajustar-nos al pla de desescalada, els nostres serveis es poden veure modificats, especialment a partir del dia 25 de maig.

Si vols comprar un bitllet pots fer-ho però, en aquesta circumstància excepcional, et recomanem que confirmis la disponibilitat del servei 24 hores abans de la sortida a www.alsa.es, per si s'hagués produït algun canvi.

  Evita viatjar si tens símptomes

Si no et trobes en condicions de viatjar, canvia o anul·la el teu bitllet. Hem flexibilitzat les condicions de canvi i anul·lació perquè puguis gestionar la teva bitllet fins a 2 hores abans de la sortida del teu bus.