La teva mascota és un membre més de la família, no hi ha res millor que gaudir del teu temps lliure amb ella, així que, emporta-te-la de vacances ! Traveldog te la recull a casa teva i la transporta fins al lloc que decideixis... un hotel o apartament a la platja, una caseta al camp... tots dos plegats, el viatge és millor!

A més, si contractes el servei a través de la nostra web www.alsa.es, oobtindràs fins a un 40% de descompte. Per beneficiar-te’n, només has de:

 • 1. Incloure el cupó de descompte en el trajecte que has triat.
 • 2. Finalitzar el procés de compra.
 • 3. Sol•licitar el teu pressupost al web www.traveldog.es i emplenar el formulari de sol•licitud, i cal que indiquis el número de localitzador del teu viatge a Alsa a "Observacions"
 • 4. Gaudir de les teves vacances amb el teu millor amic!

Traveldog

És la primera empresa espanyola especialitzada exclusivament en “viatges per a mascotes” d’àmbit nacional i internacional d’una manera respectuosa i professional.

Logo Traveldog

 

La seva filosofia pet friendly l’apropa a les necessitats reals i inquietuds de les famílies quan han de viatjar amb els seus animals de companyia, els quals són membres especials de la família.

Des de l’any 2009, pertany a l’associació nord-americana IPATA, els membres de la qual han d’oferir el major estàndard de qualitat i seguretat en els seus serveis.

Els seus equips humans, així com els seus vehicles i protocols, segueixen escrupolosament les directrius de Sanitat i Benestar Animal del Ministeri d’Agricultura.

Protocol Traveldog de transport de mascotes

Traveldog trasllada exclusivament gossos, gats i fures.

Procediment

En el moment de la reserva, a través de la web o per telèfon, s’haurà de facilitar l’edat, la raça, el pes i les mesures.

Un cop acceptada la reserva, s’enviarà un formulari i una autorització, i la conformitat amb els protocols de transport de Traveldog.

Requisits per viatjar

Els requisits per transportar una mascota són:

 • Tenir més de 3 mesos i 21 dies. Si és menor no es pot transportar.
 • Estar identificada amb microxip i que aquest sigui llegible. Es llegirà en el moment de la sortida.
 • Tenir la vacuna de la ràbia i totes les vacunes pròpies de la seva espècie i edat al dia juntament amb la seva cartilla sanitària o passaport actualitzat i vigent.
 • Estar desparasitat internament i externament.
 • Les gosses o gates prenyades o en període d’alletament no poden viatjar.
 • Es traslladaran gossos i gats de totes les races sempre que no mostrin un caràcter agressiu. Traveldog es reserva l’aplicació d’aquest criteri.
 • No s’admeten gossos o gats amb peces d’abric llevat en clima extrem.
 • Abans de l’inici del viatge hauran d’haver passejat un mínim de 30 minuts i no haver menjat en les últimes 8 hores.

Cistelles de transport i viatge

 • Les mascotes viatjaran en una cistella de transport de Traveldog, no en la seva pròpia ni amb cap tipus d’equipatge. Únicament la seva documentació sanitària i el collaret.
 • Traveldog proporcionarà cistelles de transport totalment higienitzades i amb material absorbent d’un sol ús d’acord amb les mesures facilitades. En cas que en el moment de la sortida la teva mascota estigui bruta, no respongui a les mesures, pes i raça facilitades o no compleixi amb els requisits sanitaris exigits en aquest protocol, no podrà ser acceptada ni l’import abonat pel trajecte reservat.
 • Els gats viatjaran en cistelles de transport amb zona de sorra.
 • Les mascotes es passejaran en trajectes més llargs de 8 hores i se’ls facilitarà aigua a les parades.
 • Caldrà que la persona responsable, la qual haurà d’acreditar-se i signar conforme rep la mascota en bon estat, es presenti als punts d’arribada.
 • En cas que al cap de 10 minuts de l’arribada al punt acordat el propietari o la persona responsable de la mascota no estigui present, aquesta continuarà el seu viatge fins al final de trajecte al proper punt d’assistència Traveldog o de retorn a la ciutat de partida. A partir d’aquest moment, la recollida a la nova adreça i totes les despeses ocasionades aniran a càrrec del propietari o de la persona responsable. Un cop transcorreguts 3 dies sense que ningú es posi en contacte per a la seva recollida, es notificarà a les autoritats pertinents.
 • Es realitzaran parades addicionals a causa d’inclemències climatològiques o d’embusos per descansar i no posar en risc així les mascotes.
 • Els horaris de sortida són fixos però els de arribada poden patir importants retards. SI US PLAU, CAL QUE HO TINGUIS EN COMPTE. S’informarà directament les famílies de qualsevol retard superior a 60 minuts.

Cal tenir-ho en compte

Si la mascota pateix alguna discapacitat o malaltia crònica NO INFECCIOSA, com ara epilèpsia, cardiopatia, ceguesa, sordesa, caldrà indicar-ho en el moment de la reserva, així com facilitar informació al tècnic que realitzarà el servei sobre com procedir per a la cura de l’animal. Per a qualsevol emergència s’acudirà al centre veterinari més proper. Qualsevol despesa que això impliqui anirà a càrrec del propietari.

En qualsevol cas, Traveldog no es farà responsable de l’estat de salut o la mort de cap mascota per causes naturals.

Les mascotes i els seus amos hauran d’arribar al punt assenyalat 20 minuts abans de la sortida.

Traveldog no es fa responsable si la mascota s’embruta durant del viatge. En molts casos, caldria preveure un bon bany en arribar a casa.

Els clients de Traveldog són les mascotes: si alguna d’elles necessités assistència veterinària durant el viatge, aquesta seria la prioritat en detriment de l’hora d’arribada prevista.

El nostre objectiu

Que la mascota tingui un bon viatge i ho faci d’acord amb tots els requisits que això suposa i que pugui reunir-se amb la família al més aviat possible, per tal de gaudir-ne així a qualsevol part del món on viatgi.

Més informació

www.traveldog.es

traveldog@traveldog.es

Tel: +34 616 943 676