Compensa la teva petjada de carboni

Alsa, compromesa amb restablir l'equilibri mediambiental

Compensa la Petjada de Carboni del teu viatgeBosc Alsa - Reforestació Congosto de Valdavia (Palència)

A través de la compensació de la petjada de carboni del teu bitllet, col·labores en els projectes de reforestació i compensació de la petjada de carboni a cicle complet d'Alsa en quantitat equivalent a les emissions generades pel teu viatge.

Alsa treballa per la compensació de la Petjada de Carboni a Espanya:

  • L'ús de l'autobús genera 5,5 menys gasos amb efecte d’hivernacle que el vehicle privat.
  • Alsa, a través de les seves polítiques d'estratègia mediambiental, ha reduït les emissions un 18,4% des del 2015, un cop incorporats en els darrers 2 anys 136 vehicles ECO o ZERO amb més de 46 milions d'inversió durant els anys 2019-2020 i amb l’assumpció de compromisos de no incorporar vehicles d'àmbit urbà que no siguin ECO o ZERO ja des del 2020.
  • Ara, oferim als nostres clients la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament d'un Bosc Alsa, per a la compensació de la petjada que generen en viatjar amb nosaltres, tot contribuint a la reforestació de zones d'alt valor ecològic i que han estat objecte de desforestació.

Bosc Alsa - Reforestació Congosto de Valdavia (Palència)

Col·labora amb nosaltres en la nostra Estratègia Mediambiental.

Alsa, com a empresa líder de mobilitat sostenible, i CO2 Revolution, companyia líder en la reforestació d'àrees degradades, en el seu afany per lluitar contra el canvi climàtic i la desforestació, han signat un acord de col·laboració per dur a terme projectes de reforestació a Espanya, a fi de restablir l'equilibri mediambiental i, al seu torn, generar compensació de CO2.

Bosc AlsaBosc Alsa - Reforestació Congosto de Valdavia (Palència) amb drones

Situat a Congosto de Valdavia (Palència), aquesta iniciativa cerca recuperar el gran valor ecològic de la zona després del gran incendi que va patir l’any 2020, el qual va cremar més de 100.000 arbres.

Amb això es farà la repoblació de 58,9 hectàrees, amb la plantació de més de 92.240 arbres, amb una estimació de 81.989 tones de CO2 absorbides a cicle complet.

La repoblació s'efectuarà amb espècies autòctones a través de mitjans manuals i amb el suport tecnològic que ofereix CO2 Revolution, amb l’alternança de mètodes tradicionals i mètodes avantguardistes, com ara l'ús de Big Data, "llavors intel·ligents" o la plantació amb drons.

Alsa disposa d'una reserva inicial de 10.000 tones, la qual cosa es traduirà en una actuació sobre una superfície de 8 hectàrees i en la plantació d'uns 11.250 arbres, amb la possibilitat d’ampliacions progressives en funció de les necessitats.