En la majoria dels autobusos els seients parells corresponen a places de passadís i els imparells a les de finestreta. Tanmateix, si desitges assegurar-te, pots consultar el plànol de l'autobús durant el procés de compra.

www.alsa.es/ca

  1. Un cop seleccionat el servei desitjat, a "Personalitza el teu seient" entra a "CANVIAR SEIENT".
  2. Es desplegarà un plànol de l'autobús amb les places numerades, on podràs veure el teu seient de color blau.
  3. Si ho desitges, en funció de les places disponibles, pots canviar el teu seient a l'autobús. El cost per canvi de seient dependrà del tipus d'autobús i de la tarifa associada al teu bitllet.

App

  1. Un cop triat l'horari passaràs a "Serveis addicionals". Si no estàs identificat com a Alsa Plus, hauràs d'introduir les teves dades de viatger.
  2. A "Seients", entra a "MODIFICAR" i apareixerà un plànol de l'autobús amb les places numerades amb el teu seient marcat de color blau.
  3. Si ho desitges i queden places lliures, podràs modificar el teu seient a l'autobús. El cost per canvi de seient dependrà del tipus d'autobús i de la tarifa associada al teu bitllet.

Telèfon, punts de venda i màquines autovenda

Tant en telèfons com en punts de venda, en el moment de la compra del teu bitllet, el personal del servei podrà informar-te de la localització de la teva plaça. En les màquines autovenda, en seleccionar el teu seient durant el procés de compra, podràs visualitzar el plànol de l'autobús i la localització de la teva plaça.

Si no trobes el que busques, contacta amb nosaltres (en espanyol)