Pots pagar amb PayPal al web, l’App, i les màquines autovenda. Utilitzar-lo és molt fàcil:

1. Inicia la compra del teu bitllet i en arribar a "Forma de pagament" selecciona l'opció PayPal.
  2. Accepta les condicions de compra, fes clic a "pagar" i el sistema et redirigirà a la pàgina de registre de PayPal.
  3. Inicia sessió amb el teu compte PayPal i fes clic a "confirmar i pagar" per finalitzar l'operació.