Els viatgers amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% i un dels seus acompanyants gaudeixen d'un 15% de descompte en la compra de bitllets.

Condicions:

• Descompte disponible en tots els canals de venda de bitllets per a trajectes nacionals.
  • Imprescindible, en embarcar, mostrar la documentació que t’acrediti com a beneficiari del descompte.
  • No acumulable a altres tarifes especials, promocions ni descomptes excepte Família Nombrosa.

Per obtenir el descompte a www.alsa.es/ca:

1. Inicia el procés de compra.

2. En arribar a "Finalitza la teva compra" selecciona "Tinc algun tipus de descompte".

3. Selecciona “Discap. > 32% o acompanyant”.

4. En el resum de compra podràs veure l'import descomptat i el preu final.

A l’App

Si estàs identificat com a Alsa Plus:

• Després de triar el teu bitllet, passaràs a "Serveis addicionals".
  • Prem la icona "Editar" junt a les teves dades de viatger.
  • Entra a "FAMÍLIA NOMBROSA I ALTRES BENEFICIS".
  • Selecciona “Discap. > 32% o acompanyant”.