Alsa permet la compra de bitllets i bons a nom d'altres viatgers a través de qualsevol canal de venda mitjançant les dades del viatger.

Condicions

 • El viatger no es pot beneficiar de descomptes nominatius associats al comprador (Família Nombrosa, Discapacitats, Aturats...) si no compleix amb els requisits. En cas que els compleixi, haurà de presentar, en el moment de l'embarcament, la seva pròpia documentació vigent que l’acrediti com a beneficiari d'aquest descompte.

Si ets client Alsa Plus i compres bitllets per a altres passatgers has de tenir en compte:

 • Si et beneficies de tarifes especials (Joves, Majors de 60...), el viatger només podrà gaudir d'aquests descomptes si compleix les condicions de la tarifa.
 • Pots utilitzar els teus punts i codis de descompte associats al teu compte (Natalici, Aniversari...) en la compra de bitllets per a altres viatgers.
 • Podràs estalviar-te els costos de gestió en la compra de bitllets per a altres persones a partir de la segona compra des del teu registre com a client.

Recorda iniciar sessió com a client abans d'iniciar la compra.

www.alsa.es/ca

 • Si ets client Alsa Plus recorda iniciar sessió abans d’iniciar la compra.
 • Inicia la compra del teu bitllet fins a arribar a "Finalitza la teva compra". Si ets client Alsa Plus, les teves dades de viatger hi constaran per defecte, per la qual cosa hauràs d'introduir les dades de la persona que ha de viatjar.
 • A més, si disposes de suficients punts Alsa Plus dins de "Pagar amb punts" podràs bescanviar-los per al pagament del bitllet.
 • Tria el mètode de pagament. Pots utilitzar el sistema associat al teu compte de client, que apareixerà per defecte, o introduir les dades de pagament del viatger, ja sigui targeta de dèbit o crèdit, PayPal o pagament amb factura mòbil.

App

Si estàs identificat com a Alsa Plus:

 1. Inicia la compra del teu bitllet fins a arribar a “Serveis addicionals".
 2. Prem la icona "editar" junt a les dades del passatger.
 3. Prem a la icona "més" (+) per afegir un nou passatger i introdueix el nom, els cognoms i el document d'identitat de la persona que ha de viatjar i prem "FET".
 4. Prem "CONTINUAR" i passaràs a "Finalitza la teva compra". Si disposes de punts suficients, podràs bescanviar-los per un percentatge del bitllet.
 5. Prem "Mètodes de pagament" per pagar el bitllet amb l'opció desada o introdueix les noves dades de pagament.

Si no ets client Alsa Plus:

 1. Inicia la compra del bitllet i en arribar a "Dades del(s) passatger(s)", introdueix les dades de la persona o les persones que faran el viatge i prem "CONTINUAR".
 2. En arribar a "Finalitza la teva compra" a "Mètodes de pagament", tria el que desitgis i introdueix les dades del pagador.

Telèfon, punts de venda i màquines autovenda

Pots comprar un bitllet per a un altre viatger si disposes de les seves dades personals. Si el passatger desitja beneficiar-se de descomptes nominatius, haurà de mostrar, en pujar a l'autobús, la documentació acreditativa que l'acrediti com a beneficiari.

Si no trobes el que busques, contacta amb nosaltres (en espanyol)