No és necessari, però sí que és recomanable que adquireixis el teu bitllet amb antelació per tal d’assegurar la disponibilitat de places en el servei desitjat, a més de poder viatjar en el seient que prefereixis.

A més, com més gran sigui l'antelació amb què facis la compra, més possibilitats tindràs de beneficiar-te de tarifes especials en el preu del teu bitllet.

En serveis de llarg recorregut, hi ha una antelació màxima de 6 mesos a la compra del bitllet. No hi ha antelació mínima, però si el moment de realització de la compra és molt proper a l'hora de sortida i queden places disponibles, el sistema no et permetrà de fer la compra al web i l'app i hauràs d'acudir directament a un punt de venda.

Per a trajectes regionals, podràs fer compres amb una antelació de fins a un mes. Per a viatges regionals a Astúries i Cantàbria, podràs comprar els bitllets al web sense antelació mínima.

En viatges internacionals (origen – destinació a l'estranger) podràs comprar bitllets amb una antelació màxima de 3 mesos.  Els hauràs d’adquirir com a mínim amb 24 hores d'antelació a l'inici del teu viatge.

Si no trobes el que busques, contacta amb nosaltres (en espanyol)