Wifi

Cercador

Connecta't al wifi d'Alsa

Aquest contingut no està disponible en l'idioma seleccionat.

Volem que el teu viatge sigui una experiència còmoda i entretinguda; per això, en Alsa t'oferim la possibilitat de connectar-te a la nostra xarxa wifi de forma totalment gratuïta: pots estar sempre connectat a més de 1000 dels nostres autobusos.

Per a això, únicament són necessaris aquests 3 senzills passos:

1. Connecta't a la xarxa ALSAWIFI

2. Accedeix a el portal http://www.alsawifi.es

3. Accepta les condicions d'ús

I ... ja pots navegar!

Recomanacions d'ús i solució de problemes

Aquest contingut no està disponible en l'idioma seleccionat.

  • Si comences a navegar en un web "https: //", no apareixerà el portal d'accés i no podràs connectar. Per això, recomanem iniciar la navegació sempre a través de http://www.alsawifi.es
  • La connexió és vàlida per a consultar el teu correu, WhatsApp o xarxes socials. No podràs descarregar o enviar arxius pesats, ni veure vídeos en línia.
  • Si ja t'has connectat amb anterioritat a alguna xarxa ALSAWIFI, potser no et salti el portal d'accés per navegar. En aquest cas, accedeix de nou a http://www.alsawifi.es i accepta les condicions d'ús.
  • Si a l'connectar estàs a prop de més autobusos d'Alsa, revisa la teva connexió un cop començat el viatge per si et vas connectar a un altre autobús.
  • I recorda: durant el viatge poden existir zones de baixa cobertura alienes a Alsa on es perdi el senyal. Superada aquesta zona, pot ser que hagis de connectar-te de nou. Pots consultar aquí un mapa de cobertura d'aquest servei proporcionat per Vodafone.

Actualment, posem a disposició dels nostres clients els més avançats router wifi per a connexions en mobilitat, millorant així les possibilitats de connexió dels nostres viatgers.

Aquest servei, gratuït i amb qualitat de connectivitat de banda ampla, integra a més capacitats avançades de seguretat de la informació i filtrat de llocs inadequats.