ALSA d’un cop d’ull

ALSA d’un cop d’ull

ALSA és l’operador líder en el sector espanyol de transport de viatgers per carretera.

Amb més de cent anys d’experiència i una vocació d’innovació permanent, ALSA està integrada en el grup National Express, operador de transport públic internacional d’autobusos, autocars i ferrocarrils present al Regne Unit, Europa Continental, Amèrica del Nord, nord d’Àfrica i Orient Mitjà.

La concepció del transport des d’una visió integral i la satisfacció permanent del client són les premisses sobre les quals ALSA desenvolupa la seva activitat.

Com a operador integral, és capaç d’atendre les diverses necessitats de mobilitat dels ciutadans mitjançant un ampli ventall de serveis de transport d’àmbit regional, nacional, internacional, urbà, discrecional (lloguer d’autocars) i turístic.

Així mateix, ALSA està especialitzada en la gestió d’estacions d’autobusos, àrees de servei i àrees de manteniment de vehicles.

Actualment, ALSA compta amb una moderna flota integrada per 2.700 autobusos, que transporten més de 265 milions de viatgers a l’any, que són atesos per un competent equip format per més de 7.000 professionals.

Sota el principi de la seguretat, el client es és el centre de l’esforç empresarial d’ALSA, que desenvolupa la seva activitat amb criteris de professionalitat, qualitat i innovació sobre la base del compromís amb la societat i el respecte al medi ambient.

De forma paral·lela al seu desenvolupament a Espanya, ALSA ha dut a terme un intens procés d’internacionalització que l’ha portat a ser present a la major part de països de la UE i al nord de l’Àfrica, tot aportant, en cada cas, les millors solucions a la mobilitat dels ciutadans.

Som ALSA

ALSA en xifres

665 MILIONS/€

facturació

267,4 Milions

passatgers

7.705

empleats

2.722

autobusos

 

*Dades del 2013